Kontorer

Avd. Vest

Midtstegen 2
5382 SKOGSVÅG
NORWAY
Tel: +47 56 31 77 30

Avd. Øst

Dølasletta 7
3408 TRANBY
NORWAY
Tel: +47 66 75 21 10

Nordic Water Products AB

Alfagatan 5
431 49 Mölndal
SWEDEN
Tel: +46 31 748 54 00

Ansatte

André Østgård

Teknisk selger

Vi har forsterket vår salgsorganisasjon med utadvendte og kunnskapsrike André. Han er utdannet mekanisk ingeniør med fordypning innen vann- og miljøteknologi. André har erfaring som maskinmekaniker og selger, og har sin styrke i møte med andre mennesker. I tillegg er han en dyktig foredragsholder og god på visuell kommunikasjon.

Anniken Alsos

Daglig leder

Daglig leder heter Anniken. Hun bidrar der det trengs, men det viktigste hun gjør er å forenkle prosessene og sørge for at ingeniørene har de verktøyene som trengs for å kunne jobbe effektivt. Du møter henne ofte på messer og kundebesøk rundt om i hele landet. Daglig leder hos oss er bioingeniør, og har i voksen alder tatt videreutdanning innen sikkerhet, pålitelighet og ledelse.

Jakob Gjevre

Prosjektleder

Jakob er vår ekspert på sandfiltre, og han har særdeles variert og lang erfaring innen prosessanlegg for drikkevann, prosessvann og avløpsvann. Etter teknisk fagskole, tok Jakob en bachelor i ingeniørfag i Skottland, og han har jobbet i firmaet siden 1992! Jakob er en anerkjent prosjektleder, og får ofte ansvaret for konsernselskapets store og komplekse prosjekter internasjonalt.

Jinda Wali

Prosjektingeniør / Inneselger

Vi ble først kjent med Jinda gjennom språkpraksis hos oss, men nå har hun begynt som prosjektingeniør med hovedansvar for innesalg. Jinda har en bachelor med 1 års påbygging i hydroteknikk fra Syria, og hun har en variert faglig og personlig bakgrunn som beriker vårt selskap. Hun er dyktig i norsk grammatikk, pliktoppfyllende, og er en sterk bidragsyter innen teknisk tegning og kvalitetskontroll.

Kenneth Knutson

Prosjektingeniør

Vår mest erfarne 3D-konstruktør heter Kenneth. Han har en bachelor i marinteknikk og 10 års erfaring innen prosjektering. Hans varierte erfaring er svært nyttig i våre prosjekter som omfatter koordinering av mange fag. Kenneth jobber strukturert og han har attpåtil praktisk kompetanse som kommer til nytte når prosjektene skal installeres. I tillegg er Kenneth vår grafiske designer!

Line Hølleland

Prosjektingeniør

Line er prosjektingeniør hos oss. Hun har en bachelor i fysikk og en bachelor i produksjonsteknikk, og hennes regneferdigheter og konstruksjons-
kompetanse er svært nyttig i våre komplekse prosjekter. Hun konstruerer prosessanlegg i 3D, og dimensjonerer anlegg og maskiner til ulike applikasjoner. I tillegg til å jobbe i prosjekter, bidrar hun med kompetanse innen KHMS og IT.

Petter Ankjær-Jensen

Teknisk ansvarlig avløpsrensing

Petter er utdannet maskiningeniør, og en av de med lengst erfaring i firmaet. Han er prosjektleder og teknisk ansvarlig for våre prosessløsninger innen avløpsrensing. I tillegg til å være en av dem med lengst fartstid i firmaet, har han tung kompetanse og lang erfaring innen design og stålproduksjon. Petter er eksepsjonelt god på problemløsning, og i tillegg er han en dyktig pedagog!

Stian Landro

Lærling

Vi har endelig fått oss en lærling i hus! Stian har gått teknikk og industriell produksjon, og i tillegg tatt studiespesialisering for å senere kunne ta videre utdanning. Først skal han gjøre ferdig fagbrevet i industrimontørfaget. Stian begynte sitt opplæringsprogram hos oss i 2018, og han vil du møte dersom du skal ha service på ditt anlegg, eller installasjon av nytt utstyr.

Øyvind Bjorøy

Salg- og serviceingeniør

Vår salg- og serviceingeniør Øyvind er utdannet innen logistikk og han har en sans for orden som gjør at produksjonen vår stadig forbedres. Øyvind har fått sin kjennskap til VA-bransjen gjennom firmaet, og har nå blitt en erfaren montør og servicemann som virkelig yter service til våre kunder. Øyvind er i tillegg vårt verneombud, som også er delaktig i vårt daglige HMS-arbeid.